Hur död som helst- femte TrueBlood boken


En lång dag börjar närma sig slutet. Var uppe med tuppen för att städa på SkoAugust för sista gången innan jag cyklade vidare till Idrottshuset för att jobba fram till kl 12. Efter en timmes paus cyklade jag upp till stallet och körde dagens fritidsomgång. Vart sen kvar för att kolla på när Fia hoppade Zephyr innan jag cyklade hem till pappa och hämtade bilen. Tilde följde med och hämtade Enzo som ska bo hos pappa till på fredag om allt går som det ska.

Själv ska jag städa undan lite samt packa en väska och framföralllt- uppdatera fritidsbloggen. Imorgon hämtar pappa upp mig 05.15 så det blir till att försöka sova någorlunda tidigt iafl. Funderar dessutom på om jag ska ta med mig datorn ner till Göteborg eller om jag ska bomba er med info när jag kommer hem. Vad tycker ni?

Avslutar kvällen med Ekströms nyponsoppa tillsammans med vaniljglass och mandelbiskvier framför Fångarna på Fortet, Time Out och säsongspremiären av Gumball 3000 med Erik och Mackan. Imorgon börjar arbetsdagen 05.45 då jag glömde städa ikväll och måste städa innan jag börjar på IH 06.45.

Godnatt!

The studio

Publicerat i: Allmänt!
Idag skulle jag egentligen ha åkt till The Studio för att bli sminkad och fotograferad men jag valde att boka av det hela. Anledningen? Jag var helt enkelt inte sugen. Det blir verkligen jättefina bilder och alla som har vart där har blivit jättefint stylade och fått jättevackra kort med sig hem, men det är just det- alla gör det där nu och ni som känner mig vet ju att jag ibland inte vill vara som alla andra. :)

Jag la lite pengar på en sådan här istället:


Rut m.fl, 299:- på JC

Har ätit lunch med Alma och sedan hämtat nycklar på IH innan jag gick förbi Husläkarmottagningen bredvid Polisen och skrev in mig där, det känns lite bättre än att behöva åka ut till Fjärdhundra när man ska besöka läkare. Dessutom gick jag förbi Korsängen och lämnade en bok till Reine. Har även ringt till ETF och bett dem fixa lite saker i huset så nu ska jag nog belöna mig själv med en vilostund. Vaknade ju trots allt vid 8 imorse och det hör ju verkligen inte till vanligheterna.
Visa fler inlägg