Är det vår nu? Den är väl iafl på god väg. Efter att i veckor knatat runt med vinterjacka, underställ och två tjocktröjor för att inte frysa ihjäl på jobbet så har jag nu i dagarna två kunnat skutta runt med en jacka och tröja mindre. Tjoho vad underbart! Och eftersom våren är på gång nu så kunde jag ju såklart inte hålla mig från att klicka hem de här snyggingarna, att man sen inte har lika snygg kropp som modellen på bilden är ju en annan femma.Samma klänning fast i två utföranden

Fika med Tessan efter jobbet idag, mkt att prata om då vi inte setts på typ 100 år. Därefter gick jag hem till T, diskade och började plocka fram grejer till middagen. Sedan en promenad i vårvärmen och nu har jag parkerat i sängen i väntan på att karln ska komma hem från fotbollsträningen.

Just jävlar, det är ju fotboll nu. Hade heeelt glömt bort- oooops!

ÄrtDoris!

Publicerat i: Ögongodis


ÄrtDoris är klar och fick flytta hem till mig igårkväll. Tycker att den är astuff faktiskt och har planerat att ha den för första gången när jag kränger skor nästa lördag. Jennie hon kan hon! Fler klänningar och Jennies hemsida hittar ni här!


Ärtsoppa, pannkakor och punsch tillsammans med T och L igår. Idag städning av lägenheten, lunch/fika med T och Jenna samt veckohandling på Willys. Nu Världscupen i hästhoppning från Göteborg på SVT1, ikväll Ponnyakuten och tredje Harry Potter.

Underbara söndag!
Visa fler inlägg