Helgen invigdes med en kväll på Klara Hall för att se Weeping Willows och Ebbot Lundberg tillsammans med T, mamma och Kjell, Ingela och Stefan, Gunnel och Torgny samt Ubbe och Åsa. Vi träffades vid halv 7 och tog för oss av den lilla grillbuffén som erbjöds medan vi väntade in bandet. De drog igång första set vid kvart i 9 och jäklar så bra de var!
 
Jag och mamma!

Mamma fick flera ggr under kvällen höra att det såg ut som att vi var syrror vilket gav henne hybris och jag tjurade ihop, nog för att jag mer än gärna är lik/en kopia av min fantastiska mamma men kom igen- systrar!? Det skiljer ju trots allt 24 år mellan oss och inte ser väl jag ut att vara närmare 50? ;)
 
Eftersom gårdagskvällen var fantastisk på alla sätt och vis så har vi idag varit vääääldigt trötta. Jag hade dock varit duktig och ställt klockan på 10.00 så då kopplade jag in datorn i Tvn som vi har i sovrummet och började kolla på SVT's direktsänding av EM i fälttävlan. Idag var det ju terrängmomentet och även T kollade när han vaknade till liv bredvid mig.
 
Perfekt lördagsmys!

När siste svenska ryttaren hade ridit klart åkte vi ut till Lådö en sväng för att kolla på SK Elvan, det blev dock ett stopp på McD på vägen ut för att fylla de kurrande magarna. Elvan vann tillslut matchen med 2-0 och när matchen var slut rullade vi såklart hem igen.
 
Nu har jag återigen parkerat i sängen, skulle lätt kunna sova en timme eller två. T står och förbereder fiskegrejerna inför imorgon då han ska ta ut min kära far på en fisketur. Jag håller mig hemma och kollar på hoppdelen från EM innan vi åker upp till Blom för att kolla på fotboll.
 
Trevlig kväll!

Älskade solglasögon

Publicerat i:
Fan också! Igår när jag var på väg att åka till stallet så tog jag i hallen på mig mina solglasögon och tittar sedan neråt, då lossnar glaset från ena "ögat" och jag märker att de har spruckit på nederkanten av bågen. Fan alltså- mina överlägset bästa och snyggaste solglasögon som jag har använt flitigt sen jag köpte dem från Ellos tidigt på året 2010.
 
Älskade solisar!
 
Tog med dem till jobbet idag och försökte laga dem med hjälp av superlim och Karlssons klister, det gick sådär och snart kommer de säkert gå sönder igen. Har under kvällen sökt både på tradera och på Blocket efter ett par likadana men ingen verkar vilja sälja dem. :( Dessutom har jag kollat runt efter ett par nya som påminner om dem men jag hittar inte några som faller mig i smaken till 100% (jo ett par Raybans som ju kostar därefter)
Såhär ser de ut, mina älsklingar!
 
Om någon av er som läser detta kanske har ett par som ni inte använder, då kanske ni kan tänka er att sälja dem till mig!? Skriv en liten kommentar då och ange mailadress så kan jag kontakta er! Kom igen nu!
 
Fan alltså!

Harmoni!

Publicerat i:
Poponcini harmoy bett.

Igår var det dags för veckans vanliga onsdagslektion och då jag hade tur att jobba förmiddag igår behövde jag ju inte komma upp till stallet med andan i halsen utan kunde i lugn och ro göra iordning C och dessutom kolla lite på Tillan som numera rider lektionen innan mig.
 
Iafl så red vi på ängen igår med och jag testade att rida på ett sk "harmonibett" som vi fått låna. Var väldigt tveksam innan ridning och under första delen av passet när vi travade ängen runt och han gick med huvudet uppe i luften för att hålla koll på allt runt omkring. När vi sedan började jobba ordentligt blev han faktiskt riktigt fin och väldigt lätt i handen. Så lätt som han var igår har han aldrig varit- kul!
 
Frågan är då om detta bara var nyhetens behag eller om han verkligen trivdes på det. Det kostar ju trots allt väldigt mycket pengar.
 
Visa fler inlägg