Hercules!

Publicerat i:
Hercules!

Efter en lång dag på Jälla med Alma, Jens och "Claes" så blev det en chili framför teven och sedan blev det ännu en lektion av Disneyfilmer i sängen. Ikväll kollade vi på Hercules.
 
Det har varit skönt med tre dagar ledigt- ruskigt välbehövligt! I fredags sov jag till 10.30 efter att jag vaknat en sväng vid 07, dagen tillbringades i skogen tillsammans med T och på kvällen firade vi Hugo som har fyllt 13 (!?). Igår åkte jag och T en sväng till Erikslund och "strosade" innan vi kollade på derbyt mellan Åsunda och Elvan. T åkte sedan vidare på lagfest och jag åkte hem och vilade framför teven i väntan på att Carro skulle komma förbi.
 
Vi tillbringade kvällen tillsammans genom att äta gott på Vita Elefanten och sedan gå på bio. Vi såg White House Down- grymt bra!
 
Hoppas att ni har haft en fin helg!

Favoriter!

Publicerat i:
Fina!

Igår hade vi syskonkväll i stallet jag och Tillan eftersom pappa och Kat hade föräldramöte. Älskade C charmade Tillan inom 5 sekunder och blev hennes nya favorithäst. När jag red var han snäll men lite bekväm av sig- konstigt!? Hem åkte vi vid kvart i nio då jag satte Tillan i badet i väntan på att pappa och Kat skulle komma hem.
Visa fler inlägg