Sol, bullar och hästar!

Publicerat i:
Imorse väckte herr gråpäls mig vid kvart över 5 och tyckte det var dags att gå upp. Jag höll inte riktigt med utan klappade lite på honom och vände mig om. Han verkade nöja sig med det för när jag vaknade sedan vid 8 så sov han så gott bredvid mig. Låg iafl kvar i sängen en stund och läste ut min bok innan jag gick upp och åt frukost samt gjorde mig iordning för dagen. Blev långklänning dagen till ära eftersom det har varit en strålande dag. Strax efter 10 traskade jag ner till Coop för att möta upp mamma och Isabelle. Vi passade på att besöka Företagsmässan, därefter åkte vi ut på landet  och där har jag tillbringat dagen.
 
Tjock tjej i solen!

Blev ett par timmar i bikini ute i solen på mamma och Kjells veranda vilket var ljuvligt, härligt att kunna sitta i bikini i slutet på April och känna hur solen värmer. Dessutom assisterade jag mamma litegrann när hon bakade bullar. När jag sedan klädde på mig kläder igen för att åka in till stallet och följa med Sara på dressyrtävling så fick jag med mig 4st ruskigt goda, nybakade bullar.
 
Dressyrtävling på Lurbo i Uppsala på kvällen alltså, Sara och Cortzi skötte sig utmärkt och fick med sig en 8:e placering hem- kul! Tråkigt bara att dressyrtävlingar tar sådan fruktansvärd tid och är så extremt tråkiga att titta på. Hemma var vi iafl vid kvart över 8 och då fixade vi lite i stallet innan jag åkte hem. Svängde förbi Ica Maxi och handlade matsäck till morgondagens hopptävlingar som är på Jälla. Blir en riktigt heldag så jag har rotat fram ett par shorts som jag hoppas att jag kan få på mig och hålla kvar med hjälp av ett bälte. Blir det en lika fin dag imorgon som det har varit idag så vill man ju inte jättegärna gå i långbyxor.
 
Hoppas att ni har haft en fin dag i solen!
Kram!
 
 
I ♥ U!

Alltså allvarligt, hur svårt var det inte att hålla tillbaka tårarna efter att ha läst sista meningen i det här sms:et från min älskade själsfrände som i detta nu är på väg till en fiskehelg med grabbarna? Fy sjutton vad jag älskar den här mannen, det är inte klokt. Ibland förstår jag det inte riktigt själv.

Stallet i solen

Publicerat i:
Puss fina! (Jävlar vad han är lik Happy på den här bilden)

Idag jobbade jag till 3, sedan gick jag hem och bytte om innan jag satte mig på stålåsnan och tog årets första cykeltur till stallet. Märkligt att den alltid är så sjuuukt jobbig, man är alltid helt slut när man kommer upp men efter ett par ggr är det som om man inte har gjort ngt annat. Iafl så snackade jag lite skit med Vickiz, Jens, Emma och Inger innan jag gick in till C och gjorde iordning honom för ett pass på linan i solen. Han jobbade på ruskigt bra och fick både trava och galoppera över en bom vilket han tyckte var latjo lajbans!
 
Efter passet så pysslade jag lite med honom innan jag och Vickiz gick upp en sväng till caféterian och sedan kollade vi en stund på hoppträningen i paddocken innan jag satte mig på stålåsnan som tog mig hem. Hemma hade jag, som vanligt när T inte är hemma, noll matinspiration- och han som ska vara borta hela helgen. Betyder det att jag kommer svälta i helgen? Efter mkt om och men gjorde jag våfflor och drack ett glas mjölk innan jag parkerade i soffan och kollade på Sveriges yngsta mästerkock.
 
Nu har jag förflyttat mig till sängen och kollar på Top Model, därefter ska jag kolla på Vampire Diaries som jag har missat.
 
Kram!
Visa fler inlägg