Trött

Publicerat i:
Fy satan vad jag är trött. Skulle utan tvekan kunna gå och lägga mig nu, men har ju en del att fixa innan jag kan göra det. Tänker dock på älskade T som har sovit betydligt färre timmar än mig inatt och inte är hemma förrän sent ikväll. Tänk vilken underbar kille jag har! ♥
Fy satan vad jag är trött. Skulle utan tvekan kunna gå och lägga mig nu, men har ju en del att fixa innan jag kan göra det. Tänker dock på älskade T som har sovit betydligt färre timmar än mig inatt och inte är hemma förrän sent ikväll. Tänk vilken underbar kille jag har! ♥
.. driver mig till vansinne!
 
Dö din j*vel!

Igårkväll och under natten var de värre än vanligt. Cirka 15 stycken av dem sitter på taken runt omkring huset och samtalar om jag vet inte vad, de skriker och skränar fram till cirka 01 inatt. Då blev det tyst så att man kunde försöka sova (hade redan laddat upp med ljudbok). Vid halv 5 imorse drog de igång igen och har låtit sen dess. Lätt att sova när det är såpass varmt att man behöver ha fönstret öppet men det inte går för att måsj*vlarna skriker och gapar. Just nu är det 3 stycken som jagar varandra utanför mitt fönster så jag lär ju få gå till jobbet på egen risk.
 
Jag har på allvar funderat på att ta till drastiska åtgärder, vi får se hur jag går vidare i ärendet.

Midsommarhelg!

Publicerat i:
Midsommarhelgen börjar lida mot sitt slut, i år igen. Traditionsenligt så startade vi helgen med sillunch hos farmor tillsammans med pappa, Katarina och Tilde i fredags. Det bjöds på en mängd olika i sillar, färskpotatis, nubbe och allt därtill. Avslutade lunchen, såklart, med vaniljglass och färska jordgubbar- mums!
 
Efter lunchen bar det iväg till Rasbokil med mellanlandning i Uppsala för att hämta upp Mange. Väl ute i Rasbokil var allt som vanligt, fantastiska Emma, Jossan och Jonas var redan på plats och söta Casper hade lattjolajbans i en hoppborg.
 
Årets tema- frossa!

Efter en stund där vi kollat av läget med varandra börjades det dukas upp för förrätt, med ett halv kilo löjrom från Kalix och en stor rådjursbog blev årets tema frossa. Dessutom fanns det ju sill i olika smaker från Manges egna fiskdisk samt hans supergoda Gubbröra. Jag och Jonas som alltid slåss om gubbröran valde dock iår att frossa lite extra i löjromen istället. :)
 
Grillat till varmrätt och Rabarberpaj till dessert som jag och T hade med oss. Däremellan hann vi gå en tipspromenad som jag väldigt oväntat vann. Lyckades med bravaden att "bara" gissa fel på ett år gällande utslagsfrågan- galet!
 
Årets vinnare- nöjd tjej!

Självklart var det även en liten femkamp, tradition! Där var jag inte lika bra, inte förvånad. Igår var det, som vanligt, en ganska lugn dag. Sov länge, frukost ute i solblåsten och trevligt sällskap. Jag och T tackade för oss strax efter 14 och då styrde vi kosan mot Hyvlinge. Mellanlandade på Gränby Centrum för att köpa blommor till mamma som har fyllt år och sedan åkte vi. Hos mamma blev vi bjudna på grillat samt åt upp resterna av rabarberpajen som blev kvar. Var kvar fram till halvtidsvila i Tysklandsmatchen innan vi åkte hem till Enzo.
 
Barbord?
 
Även idag har vi sovit länge, jag gick upp på toaletten vid halv 9 och somnade sedan om i en timme till. T kom upp för en liten stund sedan. Idag blir det en ganska lugn dag. Jag har inga planer alls och T har det ganska lugnt på schemat han också.
 
Stort tack fantastiska vänner och familj som återigen har gjort midsommarhelgen till en underbar helg. Ni är bäst!
Visa fler inlägg