Kärlek på trä!

Publicerat i: PG39, Renovera mera, Vi i villa Fina hem, PG39, Renovera mera, Vi i villa, panelvägg
Det är ju så man dör litegrann!

I helgen har min duktiga kille och min kära far lagt golv i alla sovrum och satt panelväggen i vårt sovrum. Dessutom kom min gulliga bror förbi och satte panel i lilla toaletten. Visst är det snyggt vårat sovrum!? Svart panel från Moelven (köpt på K-rauta) och svart golv från IKEA. Till det blir det sen en vit säng och ovanför den ska vi hänga vår fina tavla från personligfödelsetavla.se som föreställer lillfisen. Aaaah, jag längtar lite tills jag får ställa iordning. Det liksom kliar i fingrarna, ni vet.
 

Tack!

Publicerat i:
Älskade lillfis! ♥

Älskade lillskrutt, tack för att du är en sådan glädje. Tack för att du är en fröjd att ha och göra med, tack för att du snällt somnar i din säng om kvällarna. Tack för att du är så snäll så att det inte är jobbigt för din mamma när din pappa är borta i ett par dagar. Tack för att du är just du och ingen annan!

Födelsedagsmys!

Publicerat i:
Mina kärlekar!

Idag fyller han år- min stora kärlek, min klippa, mitt allt. Han som är pappa till mitt barn och varje helg sliter i vårat hus. Han som är världens bästa och som jag älskar liiiite mer än alla andra. Han som fångade mig på efter ett par sms, en middag, ett par flaskor vin och tre omgångar Yatzy. Och vet ni- han har jobbat hemifrån idag! ♥
 
 Födelsedagsfika från Fabian Flink.

Nu när lillfisen sussar sött i sin säng så har vi passat på att födelsedagsfikat. Blev tryffelbiskvier och moussehjärtan från Fabbe F's brödbod. Biskvierna var top notch medan det var lite klent med smak i hjärtana- tråkigt.
 
Nu fotboll och lite mys, T åker till Köpenhamn imorgon och är borta ända till på fredag. :(
 
Visa fler inlägg