När livet rullar på..

Publicerat i:
.. och dagarna går alldeles för fort för att man ska hinna/orka blogga. Med stadiga 20 läsare om dagen och inte en enda kommentar samtidigt som att det känns som att man bloggar om precis samma saker heeela, hela tiden så tappar man ju liksom lite lust.
 
Iafl så var jag och T i Göteborg i helgen och fisen hade lyxhelg hos sin mormor. Helgen var fantastisk och det var väldigt skönt att få komma bort från vardagen, om så bara för drygt 24 timmar.
 
Världsklass!

Metallica levererade som vanligt och det var vääääldigt mysigt att få dela en sådan fantastisk upplevelse med älskade T. Dessutom var ju pappa och Tillan med, mysigt!  Fisen blev bortskämd och mådde som en kung hemma hos mormor medan vi var i Götet.
 
Idag har jag jobbat och därefter haft möte i stallet. Nu kollar jag idol på datorn och sen är det bingen som gäller. Imorgon är jag ledig så vi får se vad jag och fisen hittar på för skoj.
 
Hoppas att ni mår bra.
Kram!
 
 
 

1år

Publicerat i: Familjeliv, Rio, Småbarnsliv
 
 
Så blev han ett år, vår älskade lilla fisunge! Tänk vad fort det går. Tack till alla som på ett eller annat sätt har gratulerat och/eller firat honom i helgen. Det betyder så mycket att ni är en del av hans uppväxt. ♥

Stoppa tiden!

Publicerat i:
På väg till första dagen på förskolan!

Jaha, igår var det alltså dags- första inskolningsdagen för Rio och pappa T. Vid kvart i 10 vinkade jag av dem när de började knata upp till förskolan därefter gick jag in och grät lite. Varför vet jag egentligen inte men jag tror mest att det var för att tiden hann ikapp mig. Jag förstod verkligen hur fort det här året har gått, att han snart fyller ett helt år och att han redan är såpass stor att han ska börja på förskolan. Kommer han vara 18 nästa vecka!?
 
De hade iafl haft en väldigt rolig dag på förskolan och både barnet och pappan verkade vara mycket nöjda när jag träffade dem på eftermiddagen igen. Idag är det dags för dag två. Fisen sover förmiddagsvila för att orka med hela dagen, jag väntar på att klockan ska bli tillräckligt mkt så jag kan cykla till jobbet och T pular i källaren.
 
Vädret är ju sådär idag men det går inte att göra så mkt åt. På med regnkläder ba!
 
Visa fler inlägg