Julen 2015

Publicerat i:
Julgran och jättehög med paket hos mamma!
 
Julen 2015 har varit fantastisk, som julen ska vara. ♥ Startade julfirandet hemma på PG39 med mysmorgon som bestod av grötfrukost framför Nyhetsmorgon Jul och sedan julklappsöppning. Därefter myste vi på i vår lilla bubbla innan vi gjorde oss iordning och åkte ut till Vallby och T's föräldrar. Julfirade del 1-check! En heldag/kväll som började med fika till Kalle Ankas jul och avslutades med julklappsspel innan vi åkte hem, härligt! ♥
 
På juldagen så blev det grötfrukost igen och sedan lite samma procedur som dagen innan, mys i bubblan innan vi åkte ut till mamma och Kjell, myste lite med mamma, Isabelle och Ludwig i väntan på att Hugo och Kjelle skulle vara klara med sina bestyr innan det blev middag och julklappsutdelning. Därefter fika och lite mer mys innan vi åkte hem. ♥ Julfirande del 2-check!
 
Annandagen startade jag med att åka till jobbet vid 06.30. All REA i butik skulle märkas och det från lager skulle hängas ut inför mellandags-REAn som började, gäääsp! Jag fick sluta tidigare och åkte hem redan vid halv 3 ist för 17-skönt! Så väl hemma parkerade jag i sängen och sov en stund innan vi gjorde oss iordning för julfirande hos pappa. Middag bestående av Janssons fästingen och köttbullar samt julklappsöppning och sedan hemgång vid halv 8, perfekt! Julfirande del 3- check! ♥
 
Tre dagar avklarade, alla med sin charm och sina fantastiska stunder. Jag är så glad och tacksam över att Rio har så många fina människor i sin närhet och så lycklig över alla fina julklappar han har fått. Tänk att vi nästa år är ytterligare en familjemedlem rikare som ska vara med och fira med alla dessa underbaringar. Åh, det är nästan så att jag redan längtar lite till nästa jul.
 

Välbehövlig ledig dag!

Publicerat i:
Ledig måndag efter tre effektiva jobbdagar, oerhört välbehövligt eftersom någon smart jävel har kommit på det där med foglossning och foglossningen har valt att stationera sig hos mig- suck! Jag som mådde så fantastiskt under graviditeten med Rio är inte van med sådana här krämpor så jag intalar mig mest att jag är lite klen och gnällig samt att det bara är att bita ihop. Kanske inte det smartaste men sån är jag ju. Dessutom är det en pina när man ska klä på sig strumpor, byxor och skor- då gör det ont satan!
 
Iafl så tog jag Rio i vagnen och promenerade ner på stan till lunch där vi lunchade/fikade med Icko. Hemma igen var vi vid halv 2 och en timme senare tog vi oss varsin stödvila. Därefter har det busats hej vilt med pappa T och så har vi ätit stuvade makaroner och falukorv.
 
Äntliiiigen!
 
Här på kvällskvisten så rök äntligen den där förbannade snorbromsen som vuxit under näsan på T och den har sett allt mer vildvuxen ut för varje vecka som gått. Det blev kvällens asgarv när den skulle bort då T är så kittlig och inte kunde stå still för att det kittlades så när den skulle bort. Jag skrattade så jag grät och nästan kissade på mig.
 
Grabbhäng!
 
Med snorbromsen borta så blev det sedan bastu, bärs och fotboll med Ludwig och Macke! Jag tog mig en bastu jag med när de var klara- så skööönt! Nu ska jag nog kolla på en film tror jag, i väntan på att matchen tar slut och jag ska köra hem ungdomarna igen.
 
Imorgon jobb till 20, hoppas på en ordentlig julhandel så dagen går fort. Det är ju alltid roligare med en dag som går fort än en dag som segar sig fram. ;) Har ni inte shoppat klart alla klappar så tkr jag att ni ska ta er till Västerås City och göra det, och om ni gör det så tycker jag att ni ska komma förbi mig och säga hej!
 
Kram!
 
 

Nu är det jul..

Publicerat i:
.. här i vårt hus.
 
Jobbdag idag och hemma efter jobbdagen vankades det god middag. När vi sedan nattat fisen så passade jag och T på att klä julgranen samtidigt som vi smuttade på lite glögg. Nu är den färdigklädd med trådlösa ljus som lutar inåt (går inte att justera) samt att finaste tomtarna från Carina i Örsundsbro står framför. ♥ Vi får väl se hur länge det dröjer innan vi har katt och/eller barn som klättrar i granen.
 
Imorgon jobb igen och sedan en dags ledighet innan det är dags att kavla upp ärmarna för två långa och tuffa pass inför julen.
 
Hoppas att ni har en fin helg.
Puss & Kram
Visa fler inlägg