Ännu ett steg i rätt riktning

Publicerat i: Familjeliv, PG39, Renovera mera Fina hem, PG39, Renovera mera, matbord, sovrum
Igår tog vi en mysmorgon hela familjen och åkte sedan till Coop för att fylla på i kylen som ekade tom. Vi har ju fått in en rutin om att storhandla varannan vecka och sedan stödhandla de andra veckorna om det behövs. Det kommer ju högst troligt att ändras när lillfisen blir större. Iafl, efter att vi handlat så åkte vi hem och åt lunch innan hela familjen packade ihop sig för att åka till PG39. T tog bilen full med grejer och jag tog Rio i vagnen. Han somnade vid Park Astoria och sov säkert en timme i vagnen innan han vaknade igen.
 
Matsalskärlek!

Innan lillfisen vaknade så hann vi dammsuga och skura av ett par rum samt få ett tungt jävla matbord på plats och när han hade vaknat så fick han hjälpa mig att tvätta av stolarna och ställa dem till rätta medan T fixade med en massa annat.Vi fick även iordning vår Whiskyhörna som står i ett hörn i matsalen.
 
Instruktionsläsning i whiskyhörnan.

T invigde hörnan utan Whisky men med ett instruktionsblad om barngrind från IKEA och med lillfisen hängandes i benen. Sedan satte han upp bägge grindarna i samband med ett gäng svordomar och undertiden städade jag och Rio av kyl och frys samt diskmaskin, ugn och micro.
 
Så mycket kärlek!

Vi flyttade även över lite tavlor och annat fint till vårat sovrum som jag passade på att ställa på plats. Jag är verkligen heeelt förälskad i tavlan från personligfödelsetavla.se som Rio fick i doppresent av mamma, Kjell och Hugo. Ludwig och Macke kom förbi en sväng och rekade läget inför idag när de ska hjälpa till att jobba lite, de tyckte att det hade hänt massvis bara genom de småsaker vi hunnit med- kul! Det kom även upp två lampor i halltaket och annat småpyssel.
 
Packning pågår!

Hemma på West Ringstreet så packade vi ner finporslin, kokböcker och glas till fotbollen. Det blev sju kartonger som snabbt fylldes med saker. Nu behöver vi transportera dem till PG39 och packa upp dem för att kunna ta hem kartongerna igen, kanon nu när vi är utan bil i veckan då den är på storservice.
 
Idag är det förhoppningsvis full rulle i huset med ev 5 man på plats, så håll tummarna för att det blir klart i veckan, blir det klart så kan vi, trot eller ej, flytta v.27 som hela, hela tiden har varit vårt mål. Sjukt att det är väldigt, väldigt nära!
 
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Superfint blir det! Ni når lätt målet som ni kämpar på👍👍👍👏🏼👏🏼👏🏼💐💐💐💐

Svar: Tack snäll! Nu är det inte längre oss det hänger på utan rörmokare och elektriker. :)
Evelina

#2 - - MZ:

Oj, inte meningen att bli anonym i förra kommentaren 😜