Lillebror! ♥

Publicerat i:
♥Älskade lilla frö! ♥
 
Idag var det dags för RUL i Uppsala så jag lämnade fisen på dagis, hämtade upp T som jobbade hemifrån och så styrde vi kosan mot Ackis. Vi fick en fantastisk barnmorska som var sjuuuukt proffsig och berättade allt hon såg och vad hon gjorde. När hon sedan skulle göra en undersökning på lillkroppen uppifrån och ner så frågade jag om hon kunde tala om vad det var för kön ifall hon såg. Fick till svar att det hade hon redan sett men skulle absolut ta sig en titt igen för att vara på den säkra sidan.
 
;)
 
Rio tokvägrade ju att visa när vi var på RUL med honom men den här lilla fisen var inte speciellt blyg utan visade upp hela paketet så att det var svårt för både mig och T att missa vad det var. :) Det blir en lillebror som kommer till oss i April! ♥
 
Gosekillarna kollar på snön. 

Jag måste säga att de här veckorna när jag är långledig inte är speciellt bra för mig och min redan förvirrade gravidhjärna. Jag är fruktansvärt dagvild och har inte någon koll på någonting alls. 

Som idag t.ex, idag ska jag till kiropraktorn och jag är fullkomligt livrädd för att missa tiden. Såpass rädd att jag har dubbelkollat både klockan och mailen säkert 10ggr bara för att inte missa den. 

Imorgon jobbar jag igen, det ska jag också försöka komma ihåg- samt att lämna fisen på dagis/förskolan... 
Kärlek på en tallrik och i ett glas.
 
Alltså den här hungern som ständigt gör sig påmind, jag gör fan inget annat än att äta känns det som- vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram? Nu sitter jag här och trycker två minihönö-kakor med marmelad och ost samt ett glas varm oboy- kärlek! Måste ju passa på med oboyen när lillfisen inte ser, han har kommit in i en fas där han ska ha allt som jag och T har, senap t.ex- inga problem, han älskart! Knäppisunge!
 
T är borta över natten då han är på konferens, så jag lär väl vara vaken halv natten som vanligt när han är borta. Tänkte försöka lägga mig i sängen när jag ätit klart de här mackorna och kolla på viaplay, såg att det fanns lite nytt godis att kika på.
 
Ha en fin kväll!
Puss
 
Visa fler inlägg