Crap!

Publicerat i:
 
Ni vet när man hittar en hårfärg/frisyr som man tycker är så jääääävla cool och man vet redan innan att det egentligen inte kommer gå att få till det. Ändå frågar man sin bästa frisör om det går för man har ett liiiiiitet korn av hopp, men näej- tvärkört. Morr!

Inlägg som berör

Publicerat i:
 
Det är när man läser sådana här gripande inlägg som det Nellie skrev för två dagar sen, som man blir varm i hjärtat och ända in i själen. Fantastiska Nellie, att du är så ung och ändå har sådana fina tankar och värderingar gör mig så rörd. Tänk om alla tonåringar var lika kloka som dig.
Nu har det varit en sådan igen, ledig hela helgen så igår var det mysmorgon och så mötte jag och Rio upp Jojjo på stan som skulle göra lite ärenden. Därefter en lunch/fika på Tant Gredelin och dit kom även Carro. Mysigt att få ha två av mina tjejfavoriter samtidigt. ♥ Blev ett besök på Ica för att köpa godis inför idag och sedan sa jag och Carro hejdå.
 
Han är en sån king min kille!
 
När jag och Rio kom hem så var T i full gång med att fixa lördagsmiddag och dammsuga. Dessutom hade han hunnit städa på tomten, kakla i tvättstugan och målat samt städat i "spelrummet". Sån jävla kille! Till middag bjöd han på en riktig husmans klassiker- rotmos och fläsklägg som var fantastiskt gott! Därefter blev en stund framför datorn för att se Nya Zeeland mot Frankrike i Rugby-VM. Shit pommes på nr 4 i NZ, sån jääävla stor kille- hjälp!
 
Imorse plockade bästa Vickiz upp mig vid kvart över sju för en heldag i stallet- ponnytävling. En dag som gick fort och väääääldigt smidigt- peppar, peppar! Tack alla för en fin dag! Fisen och T har varit hos mamma och fisen har fått frippan fixad inför fotografering på onsdag. Ikväll har det blivit tv-kväll med Naturfilm på SVT2, Solsidan, nu Hellenius hörna och strax Bron.
 
Tack fina helg för att du varit så bra!
Kram!
Visa fler inlägg