Mysiga lördag!

Publicerat i:
 
Vi startade den här fantastiska lördagen med heeela familjen i sängen medan regnet smattrade utanför, sov gjorde vi till halv 9 och därefter blev det grötfrukost- mums! Försökte komma på ngt utflyktsmål såhär en regning dag och efter lite funderingar kom T på ett perfekt ställe- Kungsbyn! Sagt och gjort, in i bilen packade vi oss med grejer och så styrde vi kosan mot Västerås.
 
Härliga Kungsbyn!
 
På plats lastade vi ur vagn och barn och satte fart mot ingången. Sedan gick vi ett varv och tittade på alla fina djur. Vi såg minigrisar, kameler, jakar, lamor, älgar, hjortar, flera typer av får och en massa läskiga ormar. Efter turen så åt vi lunch, jag och T tog varsin viltburgare medan Rio fick en portion pasta och köttfärssås. Därefter lekte vi lite i lekrummet innan vi tog en runda ute igen.
 
Nöjd cowboy!
 
 
Medan T och Rio hängde i traktorparken så väntade jag ut kön till ponnyridningen och när den hade minskat såpass att det bara var några kvar så hämtade jag lillfisen. Han fick rida på en söt liten ponny som snällt traskade runt med honom på ryggen, fisen var kaxig och körde med en hand varvet runt och när turen var slut så klappade Rio så fint på henne- gick rakt upp i mammahjärtat! Dessutom ville han inte kliva av och när vi väl hade fått av honom så försökte han komma upp på sötponnyn igen- mammas kille!
 
När vi kände oss klara med Kungsbyn så styrde vi toyan mot Ängsö Fisk, T hade aldrig varit där så han fick gå in och kolla medan jag satt kvar med Rio som sov i bilen. T kom tillbaka med en liten "godispåse" och ett nöjt leende på läpparna.
 
Mmmm mälargös!
 
 
Hemma blev det sen mälargös med rödbeta, kapris och brynt smör till middag- mums! Innan dess drog jag och lillfisen en fet vila mellan 17 och 18.30. Därefter har han fått sig ett bad och pappa T har fixat lite i källaren. Nu är den lilla krigaren nattad och vi ska kolla på en film innan vi kryper till sängs vi också.
 
Hoppas att ni har haft en mysig lördag ni också!
Kram!