Vad vore jag utan dig!? ♥
 
Idag fyller han år, mannen i mitt liv. Min hjälte, min klippa, min trygghet, mitt allt! Han som snart är pappa till mina två barn, han som jag inte kan leva utan.

Grattis på födelsedagen älskling, jag och Rio älskar dig till månen och tillbaka!

Vräkningsdatum bokat!

Publicerat i:
På tisdag är du ute oavsett om du vill eller inte.
 
Jahopp, dag 10 på övertiden- check!
Idag var det besök hos min fantastiska BM och där fick jag en tid för igångsättning, på måndag kl 08 ska vi alltså infinna oss på Förlossningen i Uppsala. Så skönt att få ett slut även om jag mår och har mått fantastiskt bra under hela graviditeten men nu vill man ju bara att han ska komma ut- han är ju färdig där inne egentligen.
 
Trött och febrig lillfis sover i mammas knä ♥
Samtidigt har det varit skönt att han har hållit sig kvar under den här veckan, jag har varit ganska pigg och med "lätthet" kunnat ta hand om Rio som har varit hemma med feber, hosta och snorig näsa. Hade lillebror bestämt sig för att komma ut under ngn av de dagar som varit så hade det känts jobbigt eftersom Rio inte har varit sig själv. Nu börjar han komma tillbaka till sitt vanliga jag, bara hoppas att han får tillbaka aptiten snart också för den är som bortblåst. Idag jublade jag över att han åt 4 pastafjärilar till lunch och när inte ens vällingen går i så känns det som att det inte är riktigt, riktigt bra.
 
Men som sagt, nu hoppas jag att det är på väg att vända, idag har han faktiskt varit ganska pigg mellan sina gigantiska sovturer. Nu ligger han och T och vilar en stund och jag har slängt ihop en rabarberpaj som vi bjuder mamma och Kjelle på ikväll när de kommer förbi för att basta och fira T som fyller år idag.

Övertidshelg!

Publicerat i:
En med feber och en med dryga, små förvärkar.
 
Goddagens!
Igår trodde jag verkligen att ngt var på G då jag hade en annan typ av värk i magen mot vad jag haft tidigare samt att smärtan tilltog och ibland nästan försvann, men det var falskt alarm och här är vi nu, dag 6 på övertiden och nu börjar det bli lite väl drygt att vänta och längta.
 
Extra jobbigt är det ju eftersom lillfisen inte är kry heller, i tre dagar har han snorat och hostat och igårkväll kom även febern som ett brev på posten. Nu letar jag bara efter röda prickar på honom eftersom de har varnat för vattkoppor på FSK, perfeeeekt timing känner jag- noooot!
 
Den här helgen har som alla andra, sprungit förbi. Igår fm tog vi en sväng till apoteket hela familjen och på vägen hem blev det bus i lekparken vid åsenstugan. På eftermiddagen gick T och Rio till rutchkanan som finns på andra sidan PG medan jag tog mig en välbehövlig vila och sedan blev det en lugn kväll hemma.
 
I förmiddags kom pappa/morfar förbi så jag hjälpte honom att lägga över lite musik på hans mp3 och vi fick hjälp med att få sista fönstret på plats- tack! Därefter åkte vi till Elgiganten en sväng och kom hem med en örontermometer samt en högtalare så vi kan lyssna på lite mer musik än vad vi gör här hemma, perfekt när man bakar, lagar mat, har tråkigt eller så kan man ha lågt i bakgrunden under trevliga middagar. :)
 
Fuskade och åt McD till lunch, T ville ju så gärna testa Jureskogs första burgare- den fick klart godkänt! Efter lunch så lade jag mig i sängen med fisen och vilade medan T fixade i källaren. Sen har det blivit fotbolls och Mamma Mu-kollande samt att lillfisen har fått sig ett  bad.
 
Nu vankas det snart middag och sedan blir det myskväll med Mästarnas Mästare och Springfloden.
 
Hoppas att ni har haft en fin helg!
Kram!
Visa fler inlägg