Det händer grejer!

Publicerat i:
Den här sommaren springer förbi och bjuder på fantastiskt väder och en massa roliga grejer. Dock så medför det fantastiska vädret lite tuffa dagar för Aaron men det löser vi genom att hänga inne och helst nere i källaren där det är lite svalare än i övriga huset.
 
Nyaste familjemedlemmen.
 
Förra veckan tackade vi "Wok-pannan" för vår tid tillsammans och välkomnade vår nya "familjemedlem". Trots att vi ska "snåla på milen" så vill man inget hellre än att vara ute och köra och det är nästan såpass att jag och T slåss om att få köra, förr var det nästan tvärt om. Haha!
 
I söndags såg jag mig själv i spegeln och såg att röven var näst intill obefintlig. Det resulterade i ett infall där jag gjorde X antal utfall med kettlebells i händerna och därmed gav mig själv en träningsvärk som hette duga. Jag vill påpeka att de där X antal inte var vidare värst många så att träningsvärken kom smygandes medan jag höll på visar ju hur katastrofalt otränad jag är- piiiisamt! Men det får man ju ta när man är en sån som tycker att gym är djävulens påfund. ;)
 
Skrutt! ♥
 
 
Igår blev det här gladfisen 3 månader, sjukt vad tiden går fort. Det firade vi genom att hänga i svala källaren och få finbesök på eftermiddagen. God mat och trevligt häng på vår nybygda altan som mäter 60kvm och är lika stor som lägenheten på West Ringstreet- jo jag tackar jag!
 
Underbara egentid!
 
 
Idag unnade jag mig själv lite egentid genom att nyttja mitt presentkort som jag fick i julklapp. Det blev en "hela dig-behandling" som jag njöt av i 70 härliga minuter hos bästa Sophie på Hjärta&Smärta. Som vanligt bjöd Sophie på behandling och service i toppklass och jag ville inte gå därifrån. Dock passade jag på med en snabbfika tillsammans med finaste "syrran" innan jag cyklade hem till grabbarna grus.
 
Imorgon har det redan hunnit bli onsdag, galet!
Hoppas iafl att ni njuter av sommaren precis lika mkt som vi!
Kram!
 

Tänk vad härligt det är att kunna sitta på trappan och till ljudet av humlor som letar pollen få njuta av en kopp kaffe i solen medan den minsta i familjen ligger och trynar i sängen och den lite större tittar på tv.

Pappa T har idag åkt till jobbet och ska avverka en jobbvecka innan vi får ytterligare 3 underbara veckor tillsammans.

Eftersom man vill njuta av varandra minut av denna fantastiska sommar så blir ju dessvärre bloggen lidande, hade man varit toppbloggare och tjänat pengar så hade man nog prioriterat lite annorlunda. ;)

Vi har iafl haft det jättebra hittills med lite dagsutflykter och altanbygge, goda middagar och bad i kalla pooler. Väntar med spänning på lite roliga grejer som ligger inbokade här framför och hoppas att ni har det lika bra som vi.
Kram!

Visa fler inlägg