jävla skit!

Publicerat i:
Aj aj! 

Det blev lite värre med min snedtrampade fot än vad jag trodde. Inatt har jag vaknat flera gånger av att den har ömmat och jag har inte kunnat sova ordentligt och imorse gjorde den jätteont när jag försökte gå till köket. 

Det gjorde att "doktor pappa" fick rycka ut och linda foten så att jag kan gå någorlunda bra. Så jäkla typiskt och bra tajmat- nooot! Solen skiner ju även idag och jag och grabbarna skulle behöva hålla oss undan då världens snällaste Kjell är här och hjälper T med altanen även idag. 

Älskade unge!

Doktor Rio ville också hjälpa till och tyckte att även högerfoten skulle ha ett bandage, fina lilla unge! ❤

Vilken dag!

Publicerat i:
Badkille i Fjärdhundrabadet! 

Dagen bjöd ju idag på fantastiskt väder så den här lilla familjen bestämde sig för att åka till fjärdhundrabadet. 

Snabbt slängde vi i oss frukost och så gjorde vi oss klara för att ge oss iväg. Efter ett stopp vid leksaksaffären åkte vi ut till Fjärdhundra och fick sällskap av pappa, Katarina och Tilde- mysigt!

Det var därute mitt elände började.
- Efter att ha badat med Rio i stora bassängen så trampade jag på en geting påväg till handdukarna. Aj som fan! 

- Påväg tillbaka till Enköping såg T hur det brann ute på ett gärde så vi åkte dit och kollade hur det såg ut och ringde sedan efter brandkåren. (Vilka nötter tänder eld idag och lämnar den obevakad?) I väntan på brandbilen blev jag biten av en broms på handen. 

- Nu ikväll skulle jag och Rio kasta soporna, påväg till soptunnan trampar jag snett så hela foten viker sig och jag håller på att tappa Rio.

Efter de här tre händelserna så konstaterar jag att jag inte ska röra mig ur fläcken ngt mer ikväll. Kanske lika bra att gå och lägga sig samtidigt som Rio vid 19.

Moz Media Foto

Publicerat i:
 
 
 
 
Jag och min fina lilla familj har fått äran att vid tre tillfällen agera modeller åt fantastiskt duktiga Hedvig på Moz Media Foto. Jag är så oerhört tacksam över detta och varje gång har hon levererat fantastiska bilder! Senaste fotograferingen var på lillskrutt Aaron när han var knappt en vecka tror jag. Det blev en mysig stund för mig och Aaron och jag har alltid känt mig trygg från första stund.
 
Visa fler inlägg