28

Publicerat i:
28 barre och snart tvåbarnsmorsa-galet!
 
Igår fyllde jag tydligen år, hela 28 barre. Dock trycker jag på att jag "bara" fyllde 18 eftersom att jag faktiskt badat i den här "poolen". Tänk vilken tur han har min T som har ett sådant lammkött! ;)
 
Hade iafl en fin dag med bullbak, lunch på stan med Lisa, fikabesök av båda mina familjer och alla fina grattishälsningar som dök upp via sms, telefonsamtal och inlägg på Facebook- ni är underbara!
 
Surar dock lite över att lillfis2 inte har velat kika ut än, visst- det är ju hela 2 veckor kvar till bf meen det är ju så tråkigt att bara gå hemma och vänta, och vänta, och vänta...

Påskhelgen!

Publicerat i:

Lyckan som uppstår när man kan måla tånaglarna alldeles själv i v.38.
 
Klart att även lillebrorsans mage ska förevigas! ♥
 
 Fantastiska lediga, soliga dag!
 
 
Sammanfattar en fantastisk påskhelg med bilder. Startade i fredags med en lugn dag hemma, i lördags lyckades jag med bedriften att måla mina tånaglar alldeles själv trots en gigantisk mage i vägen. På kvällen middag hemma hos pappa och Kat med Tillan, farmor samt Cecilia och Johannes.
 
Igår startade jag dagen med att tillsammans med Emma, Lisa, Emma och Hulda överraska Tina. En jättelyckad och mysig förmiddag. ♥ Därefter åkte jag upp till världens bästa Therese som hjälpte mig att göra en gipsmage på lillebror. På kvällen blev det middag här med svärföräldrarna och svägerska med familj.
 
Idag skämde Rio bort oss med en sovmorgon till halv 9 efter att ha blivit en klocka och vaknat 07.00 varenda dag de senaste veckorna. Jag brassade iväg till Sophie på Hjärta&Smärta och skämde bort mig med min vinst som jag hade innestående hos henne. Därefter har hela familjen tillbringat eftermiddagen ute hos Calle&Linda i Kolarvik. En fantastisk dag som startade med golunch och en massa timmar i solen på baksidan- sådana fantastiskt fina dagar kan jag tänka mig fler utav.
 
Imorgon är det tillbaks till vardagen igen, eller jag har ju långledigt nu men T ska till jobbet och lillfisen ska hänga ett par timmar på världens bästa fsk medan jag ska försöka ladda batterierna inför kommande förlossning. Måste bara försöka programera om hjärnan och släppa "jobbmodet" som tuggar för fullt därinne just nu.
 
Hoppas att ni har haft en fin påskhelg i det härliga vädret som har varit.
Kram! ♥
 
 

Rock your socks!

Publicerat i:
Rocka sockorna! 

Idag har vi varit lediga jag och fisen, vi har rockat våra sockor och varit hos barnspecialisten för att göra allergitest. Blev pricktest för katt och mjölk samt blodprov för gluten. Fisen som efter alla vändor till ackis med balaniten, är väääldigt skeptisk till att folk i vita rockar ska peta på honom skrek i högan sky när det skulle sättas bedövningsplåster och stickas. Tur att mormor Anki kunde komma och hjälpa till vid blodprovet för jag var helt slut. Det är ju svårt att ha en skräckslagen lillfis i knäet samtidigt som man har en stor mage.

Imorgon gör jag min första av mina sista tre jobbdagar innan jag går på mammaledighet. Dessutom snubblar vi samtidigt in i v.38 och just nu känns det som att det är sjuuukt trångt i magen så för min del får det lilla livet gärna kika ut nu. Dock blir jag inte ett dugg förvånad om jag går över en vecka eller två. 

Sjukt trött efter en omtumlande dag så jag och min älskade T ska nog lägga oss i sängen och slökolla på en serie eller två.

Ha en fin vecka hörrni! 
Kram! 
Visa fler inlägg