Hänt i helgen

Publicerat i:
Sådär, då börjar helgen lida mot sitt slut. Jag har haft fullt upp så därför har det inte blivit så mkt bloggande. Skriver nu ner alla helgens händelser så förbered er på ett långt inlägg.

Fredag, jobbade på K-ängen mellan 09.50 och 13.30, blev längre än vad det var sagt från början och det tackar man ju inte nej till. Åkte upp till stallet och tog med Cortzi ut så att han fick äta lite gräs. Sen passade jag även på att ta ut Happy som är halt och bara fått gå i lilla grus. Idag har han däremot åkt ut till Pillan och ska, så som Pillan vackert uttryckte sig: Han kommer nog att bli kvar här resten av sitt liv. Vilket jag uppfattar som att han inte har så lång kvar.

 

Sen åkte jag hem för att göra mig iordning till personalfesten som var i Bowlinghallen. Det var en riktigt trevlig kväll med grymt god mat, trevliga människor och mycket bowlande. När alla tävlingar var över så fick vi bowla bäst vi ville och då tog jag mig en match mot Ziska och Thomas. Thomas vann, jag kom tvåa och Ziska kom på en hedrande tredjeplats. Vid två körde jag hem dem till sina boenden och själv kom jag ju inte i säng fören närmare 04 tiden.Lördag, eftersom jag kom hem så sent så sov jag länge och gick ner till Mat&Småprat för att kolla på Karnevalståget tillsammans med Jojjo, Valle, Jeanette och Maria. ERK hade ju täten i tåget och kom i form av en larv. Störtcoola! Efter det så åkte jag och Valle och lade oss i solen på baksidan av Idrottshuset för att sova i solen i lugn och ro. När ungefär en timme hade gått tog vi oss upp på torget och åt varsin glass innan vi begav oss till Skolparken för att splittras och umgås med nära&kära, äta god mat och njuta i solen. Jag hängde med mamma, Kjell och Torgny + mammas alla väninnor från dammiddagen med respektive. Hugo följde med in till stan lite senare när jag åkte ut på landet för att göra ett litet ärende.

           

Efter att ha kört hem mamma, Kjell, Torgny och Hugo så gjorde jag mig iordning för en utgång med de pengar jag tjänat ihop genom att åka ut på landet och hämta öl till gubbarna. Det var en riktigt trevlig kväll i goda vänners lag och slutade med en bortamatch. Dessvärre var det ju inte lika roligt när jag skulle gå den berömda WoS hem idag, jag hade kunnat döda för ett par solbrillor! Idag har jag kollat på fotboll och vart i solen hela dagen. Först spelade Ludwigs P-95 mot ESK och lite senare drabbade Fj-100:as B-lag samman med Lagunda, bägge matcherna slutade med förluster. Nu sitter jag och grinar till Rädda mammorna på tv4. Alldeles strax ska jag göra mig några toast. Jag är hungrig!

Imorgon är det, hör och häpna, jobb i IH som gäller. Tyvärr bara mellan 12.30 och 16, men det är ju bättre än inget alls. Surt som fan är att jag fortfarande inte har något jobb i sommar, trots att jag söker som ett as! Jag har verkligen inte tur just nu, till skillnad från många av ens vänner som inte verkar göra annat än att jobba. Jag avundas dem!

Coolt föresten att en Anna Eriksson ifrån Enköping precis vann en bil i Rädda Mammorna-galan.
Visa fler inlägg