SIHS 2013

Publicerat i:
Igår hade jag lyxen att vara ledig så jag tog en sovmorgon innan jag började pyssla lite hemma. Därefter gick jag hem till farmor och hämtade klänningen som hon har fått sy upp åt mig. Väl hemma fortsatte jag med att diska och fixa innan jag gjorde mig iordning för att åka till Stockholm med Emma och Anna. På Stockholms central mötte vi upp Sara och tog tunnelbanan ut till Globen. Tanken var att vi skulle äta mat och dricka vin innan kvällsföreställningen på Stockholm International Horseshow och vi valde Il Conte.
 
Lurad och ledsen tjej (foto lånat av Emma)

Jag var riktigt hungrig och trodde att jag hade hittat rätt när jag beställde en 200g hamburgare som skulle innehålla Parmesan och annat gott, till det tog jag ett glas rött och fick betala 245kr för det. Helt okej enligt mig tills hamburgaren kom in och såg precis ut som en sådan man kan få på tex. Sibylla för 50kr, dessutom såg jag inte skymten av Parmesanen och fick min tallrik typ 10min före Emma, Anna och Sara som hade beställt pizza- inte okej!
 
 Peder Fredricsson startade som nr2 och vann hela klassen.
 
 Malin Baryard Johnsson och finaste Tornesch!

Tur att Globen och SIHS levererade. Först kändisstafetten där Malin och Musse tog hem segern ganska enkelt och sedan Volswagen Cup där bröderna Fredricsson tog hand om första och andraplatsen. Det är alltid så himla kul att titta på fantastiska hästar och fin ridning.
 
Makalöst!
 
 Man blir så inspirerad!
 
Bäst av allt var ändå Jean-Francois Pignon och hans fantastiska uppvisning med sina hästar. Helt otroligt- hur gör karln? Kul och se att han iår dessutom hade med både åringar och föl (delen med fölet hann vi inte se då vi var tvugna att springa till tåget). Det han gör med sina hästar är en klass för sig och efter att ha sett det så kan man inte säga att något är omöjligt.
 
Dessutom hann vi med en sväng i Anexet och jag som inte skulle köpa något kom förstås hem med ett par skitsnygga, knallblåa ridbyxor. Är det någon som är förvånad?
Visa fler inlägg