Tålamodsbrist, IKEA och Let's Dance

Publicerat i: Allmänt!, Familjeliv, PG39, Småbarnsliv Renovera mera, farmor, garderob, ikea, lunch, mormor, tänder
Trött och grinig med tänder som spökar!

Godkväll i stugorna!
Bergodalbane-dag idag vill jag nog säga. Tuff förmiddag med en trött och grinig unge som inte ville sova när jag försökte (typ 100gr). Efter ett tag somnade han och sov i typ 20 minuter innan han vaknade igen- suck! Vid lunchen blev vi nästan osams, han grinade och var tvär och jag försökte få i honom mat eftersom han knappt ätit ngn gröt på morgonen, men när jag tillslut tappade tålamodet och bara ville gå ut genom dörren och lämna allt så lade jag honom i sängen, där låg han och jollrade i en kvart så jag hann diska innan han tjurade ur. I med den sista maten och sedan ut på promenad en sväng innan jag skulle lunchdejta med Icko och Fanny.
 
Rio skittrött men vägrade sova, men sådana här ggr är jag ganska glad över att han är så sjuuuukt nyfiken för han var en pärla på Kök&Bar medan vi åt lunch. Han skrattade och hade sig, åt lite kex, charmade folk som gick förbi och visade sin allra bästa sida. Därefter gick vi hem, hämtade lite grejer i lägenheten och satte oss sedan i bilen.
 
Tog en tur runt i stan för att få honom att somna medan vi väntade på mamma. När vi sedan plockade upp henne så åkte vi till Västerås- destination IKEA.
 
Skeptisk unge och vindögd morsa med full-lastade vagnar.

Med till IKEA hade jag en stooor shoppingslista som bockades av väääldigt effektivt.
- två barngrindar till trappan
- bärbar babyvakt (bra att köpa nu när ungen är 9 månader!?)
- lådor till soppåsarna i köket
- garderobsinredning
 
Ni kan ju gissa vad som tog upp mest plats? ;)
 
Flexibel förvaring!

Iafl så blir det en sådan här sektion till mitt och T's sovrum + en sektion till med byxhängare, skohängare och ett par hyllor. Dessutom köpte jag en sektion med torkställningar som ska sättas nere i tvättstugan är tanken- kommer bli kanon. Dessutom blev det ju ett sjuuukt bra pris och lillfisen skötte sig galant även på IKEA. Kan ju ha och göra med att mormor var med och underhöll samt att det även där fanns en massa skoj att titta på.
 
Hem till Enköping igen och upp till PG39 för att lasta av hela inköpet. Därefter hämtade vi upp T på stationen och åkte till Coop för att hämta paket. Sen åkte vi hemhem och tog kväll. Jag är lite tjurig över att Morgan inte vann Let's Dance 10år trots att jag röstade på honom 4ggr. Hans showdans berörde mig verkligen och jag fick lite skräp i ögat när han fick sin "kritik" av juryn. Borde ha räckt till seger faktiskt!
 
Nu läggdags, imorgon blir en lång dag för mamman då pappan ska iväg på äventyr. Tur att Rios farmor ställer upp och tar hand om lillfisen så mamman kan jobba ett par timmar.
 
Trevlig helg!
 
 
 
 
Visa fler inlägg