Sista veckan!

Publicerat i:
Sista veckan på T's semester har startat och det är galet vad våra 6 lediga veckor har gått fort. Konstaterade igår att Rio har varit hemma i hela 7 veckor då T jobbade v.29 och på måndag är det tillbaka till verkligheten som gäller.
 
Fina killar!
Förra veckan tog vi oss en liten minisemester med nya bilen. Vi åkte ner till T's syster Sara med familj i Eksjö. Där blev det tältning för T och Rio medan jag och Aaron kvarterade i gästrummet. Vi gjorde ett besök i en älgpark och fick se ett par ritkigt fina grabbar innan vi styrde kosan mot Vimmerby och Astrid Lindgrens värld.
 
Minsta glassen. :D
 
Efter ALV så åkte vi till Västra Husby och hängde i dagarna två, ett efterlängtat besök på Smultronstället hann jag, Aaron,  Fia och Vidar med på onsdagen medan T och Rio var hemma med Fredrik och Flora. Galen kö när vi kom men den rann iväg ganska fort och vi hade turen att få ett bord utan att behöva köa alltför länge. Lyckades dessutom fånga ett gäng Pokémons medan vi väntade på att få vår plats. ;)
 
Fantastiska Kolmården! ♥
 
 
Innan vi åkte hem mot Enköping igen så körde vi en heldag på Kolmården med familjen Waktinger. Rio blev helt till sig av att se elefanterna så han tjatade om dem hela dagen och det resulterade i att vi tittade på dem en sväng till innan vi åkte hem. Jag riskerade livet genom att åka häftiga Wildfire och är fortfarande hög på adrenalinet som den erbjöd! Delfinshowen var som alltid världsklass och vi avslutade hela vår tripp med att trycka in hela familjen i linbanan- åååh vad vi njöt!
 
Jag och två av mina tre fantastiska killar! ♥
 
Tack till alla fina som har varit med och gjort den här sommaren fantastisk! Det är så härligt att vi har så många fina människor runt omkring oss som delar fina äventyr och minnen med oss. Som fyller på våra depåer och gör så att vi orkar resten av året. Vad vore vi utan er!?
 
Visa fler inlägg