Sjukstuga

Publicerat i:
Älskade unge! ♥
 
Fantastisk start på dagen igår med hotellfrulle tillsammans med finaste vännerna. Därefter åkte jag och Emma upp till stallet för att kika lite på banhoppningsträningen som var. Hejade på Jessie som gjorde en strålande runda med sin fina häst. Påväg hem stannade jag till på Ica och handlade, sen hem och knixa ihop en Key lime Pie inför eftermiddagens besök.
 
Fick världens frossa och klädde på mig dubbla lager kläder (hör inte till vanligheterna då jag oftast sover utan täcke nu med tanke på den extra litern blod som strömmar i kroppen). När mamma och hela familjen sedan kom blev det en välbehövlig bastu. Jag slutade att både frysa och hosta samt att jag kände mig lite piggare förutom att jag höll på att hosta upp lungorna. Däremot brakde jag ihop totalt när jag och T sen skulle gå och lägga oss. Hackade tänder så det ekade i sovrummet och spände omedvetet hela kroppen. Lyckades somna efter att ha skakat under täcket i en kvart och vaknade vid 3, då var täcke och lakan dyngsura istället- kanon! Fruktar influensa, kanon ett par veckor såhär innan BF- noooot!
 
Därför hemma och nedbäddad idag, det är ju trots allt sista dagen på februari (vabruari). Nu ska jag sova en stund till, drömmen vore ju att bädda ner mig i en av solstolarna i solen på baksidan men det är ett alldeles för stort projekt, har fönstret liiiite på glänt för att få in frisk luft samtidigt som jag inte tänker röra mig en meter mer än nödvändigt.
 
Kram!
 
Visa fler inlägg