Alltså det är galet vad dagarna och veckorna går, de springer förbi såpass att jag inte hinner med och särskilt inte med att blogga! Iafl så har ännu en helg susat förbi.
 
Tillbaka till det orangea!
 
I lördags hade jag tid hos Thérese vid 12 så jag tog Aaron i vagnen och knatade ner på stan. Hos Thérese hamnade jag efter en del funderingar fram och tillbaka återigen i "rödhårsträsket". Inte så konstigt egentligen, jag trivs ju fruktansvärt bra i den färgen så länge det är fräscht. Det är ju när det börjar bli "dassigt" som jag lackar ur och vill göra ngt nytt. Men nu till sommaren är det ju faktiskt ruskigt snyggt och dessutom drog vi till med en liten twist i nacken. :)
 
Därefter blev jag upphämtad av T och Rio och vi åkte ut till mamma med Thérese och hennes grabbar hack i häl. Hos mamma blev det en mysig kväll och Rio fick sova kvar eftersom vi igår (söndag) hade utestäddag på fsk. Samling kl 10 och vi var klara redan vid halv 12- skönt! Jag och T passade på att byta till oss en städning så att vi "slipper" en nästa omgång och därefter åkte vi ut och hämtade Rio.
 
På vägen hem blev det lunchshopping på McD för att prova den sista av Jureskogs 3 burgare och därefter hem för att mata och söva trötta barn. Vi fick besöka av Anna och Marcus som hämtade lite kläder och bjöd på fika och sedan började T gräva hål för plintarna till kommande altanen.
 
Jag slängde ihop en lasagne och när vi hade ätit middag så blev det dusch/bad för hela familjen. Premiär för minifisen Aaron som tog det hela med ro trots att han fick bada samtidigt som sin storebror. När vi sedan lagt Rio för natten blev det en stund framför teven innan vi istället lade oss i sängen och kollade på del 2 av Barriärrevet- så jäääävla ballt! Därefter somnade jag sött i T's famn på jag vet inte hur länge. ♥
 
Idag är det måndag och vi hemma hela högen förutom T. Fick ett besök av fina Lisa och Olle på fm och nu sover båda barnen vilket gör att jag kanske skulle passa på att äta, ngt som jag är fruktansvääääärt dålig på. Vid 16 ska vi åka till Arlanda för att hämta en av de finaste människorna jag vet.
 
Hoppas att ni har haft en fin helg.
Kram!
Visa fler inlägg