2 veckor

Publicerat i:
Älskade lillfisen! ♥

Idag har den här fina lilla lillfisen funnits hos oss i två veckor! Två veckor som har gått sjukt fort och som, utan tvekan, har vart de bästa i mitt liv. Tänk att just den här fina lilla killen kom till just oss och som han har charmat oss. Från första stund har vi varit sålda och för varje dag som går så lindar han oss mer och mer runt sina lillfingrar.
 
Älskade lillfis vad vi älskar dig!
 
 

Ingen kan göra allt...

Publicerat i:
Fuck ALS!
 
... men alla kan göra något.
Därför uppmanar jag just dig att skänka ett litet bidrag till Neuroförbundet så att de kan forska vidare och kanske kan hitta ett botemedel mot en sådandär skitsjukdom som ALS. Skicka ett sms till 72980 med texten Neuro 26 och den summa du vill bidra med (minst 10kr och max 300kr via sms) så hjälper du också till.
 
Eller så hoppar du på Icebucket challenge, en fin tanke som uppmärksammats av många kända ansikten, bla svenska hopplandslaget, Henrik Lundqvist, Bill Gates, Rio Ferdinand, Leo DiCaprio mfl.
 

valfjäsk 2014

Publicerat i:
Läser, funderar, analyserar.

I september är det dags att rösta igen och som alltid är jag lika kluven. Varje parti fjäskar med ditten och datten. Vi ska se till att Sverige gör det och det, vi vill att Sverige har den och den osv osv osv. Därför bestämde jag och T idag att vi verkligen ska läsa alla dessa valfjäsk som partierna skickar ut i brevlådorna för att få en lite bättre "bild" av vad varje parti tror att de kan göra för Sverige.
 
Tur att man har ett par dagar (veckor) till på sig att fundera ut vilket valfjäsk man ska tro på.
 
Visa fler inlägg