Jobbsöndag!

Publicerat i:
Alltså de här två, mina ♥-an!

Mina fina killar har idag spenderat ett par timmar själv eftersom jag inte kunde hålla mig ifrån jobbet längre. Fantastiskt roligt att vara tillbaka och jobba lite, tråkigt bara att det inte kom så mycket kunder. Trodde verkligen att det skulle vara mer att göra än vad det var men samtidigt var det kanske bra att det inte var fullsmockat. Jag fick ju då tid på mig att bli varm i kläderna efter en si sådär 4 månaders frånvaro.
 
Ikväll har vi haft T's syster Sara på middag innan vi skjutsade ut henne till Folsberga. Dessutom fick vi rycka in och hjälpa till då det blivit lite kaos i ladugården. Jag och Rio stod och hejade på medan de andra var ett ruskigt bra team och löste problemet galant trots att det såg illa ut ett tag. Läskigt när det händer oväntade saker men tur att det hela gick bra!
 
Nu hemma och snart dags för sängen.
Hoppas att ni har haft en fin helg!
 

Lördagsinspiration!

Publicerat i:
Eco Happy-katalogen!  ♥

Hörrni, vilken fin lördag jag har haft idag. Startade dagen med att lillfisen fick frukost i sängen medan hans far drog iväg på en löptur. När T sedan kom hem så satt vi i köket med varsin smoothie och kaffe och snackade lite skit innan vi gjorde oss iordning och åkte runt till lite olika firmor i stan, kollade kakel på Byggmax, lämnade en ansökan på XL-bygg och kollade tapeter på Ackes Färgcenter. Fick proffshjälp av Ingela och jag blev blixtförälskad i en så jäkla kaxig tapet, den ska vi ha i köket- inget snack om saken!
 
Tog med oss ett gäng kataloger hem och har under eftermiddagen kollat igenom dem litegrann samtidigt som det har varit fotboll på teven och Sweden Horseshow på datorn. Till middag blev det pizza från Astas Vedugn och nu väntar jag in Batman. T har tagit över nattandet av Allan Ballan som ligger i sängen och jollrar. Han vet hur han ska göra för att slippa sova den lille rackaren.
 
Jag längtar lite till imorgon för då ska jag faktiskt jobba i ett par timmar. SkoAugust har öppet mellan 12 och 16 så då hittar ni mig i butiken- kom in och köp ett par snygga dojor till julen vettja!

Lycklig tjej!

Publicerat i:
Från förra sommaren! ♥

Idag har jag varit en lycklig tjej (det är jag ju iofs varje dag men lite lyckligare än vanligt). Idag fick jag nämligen damma av ridkläderna och putsa stövlarna för jag fick rida på bästa Artus medan Inger passade lillfisen- tack! ♥
 
Åh det var så roligt att sitta på hästryggen igen! Inte för att jag gjorde något avancerat, jag och Artus lullade runt i ridhuset med huvudet i vädret men jag kommer ha världens träningsvärk iafl tror jag. Tur att han är snäll den lilla röda teddybjörnen. Dock började jag sakna Capi ngt enormt när jag var i stallet och harvade runt och lite extra nu när jag lade upp den här bilden- skrutten! Nästan så att man skulle börja rida på Säfva bara för att kanske få rida den grå prinsen. :)
 
Visa fler inlägg