Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Publicerat i: PG39 Fina hem, PG39, Renovera mera, Vi i villa, Älska rot och rut
Blivande köket! ♥

Igår fyllde jag tydligen år, jag gick från att vara 26 till att helt plötsligt bli 27- konstigt! Dagen firades med ett besök på Byggmax för lite ärenden, möte i stallet och babyrytmik på Kyrkans Hus. T och pappa har nästan fått köket på plats men dessvärre så var en av våra två bänkskivor alldeles för kort vilket nu resulterat i att köket kommer stå still i typ 3 veckor då leveransen av en ny bänkskiva sker. Kanon när man man har hantverkare som står och stampar för att kunna kakla i köket- suck!
 
Både T och pappa var väldigt uppgivna igår när de märkte detta men jag måste ändå berömma Ann som vi pratade med på kundservicen, vi fick väldigt bra hjälp av henne!
 
Idag blir det fortsatt fix för gubbarna men jag vet inte riktigt vad de hittar på. Troligtvis tar jag lillfisen i vagnen och går upp för att kolla hur det går för dem. Härligt att solen skiner idag iafl!

Kram!
 
 
 

Helgen! ♥

Publicerat i: Allmänt! Fina hem, PG39, Renovera mera, Vi i villa, Älska rot och rut
Den här helgen som varit- så jääävla mkt kärlek på den! Började med jobb i fredags fram till halv 4, sedan åkte jag ut och hämta lillfisen som varit hos mormor. På vägen hem plockade vi upp pappan i familjen som kom hem från jobbet. Till middag käkade vi lax och så slökollade vi på Let's Dance innan det blev dags för fotboll. Därefter tack och godnatt!
 
 
I lördags fm styrde jag vagnen mot Lilla vägen och blev bjuden på världens mysigaste födelsedagsbrunch av bästaste Emma som fyllde år förra veckan. Så mysigt att starta dagen sådär tllsammans med henne, Lisa och Tina. ♥ Kan vi inte göra såhär varje lördag?
 
På vägen hem somnade min lilla fis i vagnen så det blev en promenad innan vi gick till jobbet och provade sandaler, därefter gick vi hem och väntade in pappa T. När T sedan var hemma gjorde vi oss iordning för en middag hos Axnérs. Det bjöds på rådjur och potatisgratäng samt sås och sallad. Till det blev det lite rödpang och en massa snack. Dessutom fick vi ju se deras nytillskott- tänk att han två månader gammal väger lika mkt som lillfisen gjorde när han kom.
 
Tapetval!

Även igår jobbades det i huset av min fina karl medan jag underhöll vår son. Vi åkte till stallet och plockade iordning för hindermålning samt beställde kökstapet från Ackes medan T och min fina far lade golv och började sätta upp köket. Så himla kul att det börjar hända så mkt som kommer synas sen.
 
Mellanlandade hemma en sväng och då kom mamma, Kjelle och Hugo på födelsedagsfika. Därefter åkte vi till Korsängen för att titta på första halvleken av EIS-Trögd i regnet innan vi åkte och plockade upp T. Hemma blev det familjemys och hemmagjord tunnbrödrulle innan vi kollade lite serier och sedan somnade.
 
Hoppas att ni har haft en fin helg!
Kram! ♥
 
 

Slipade kvistar!

Publicerat i: Allmänt!, PG39, Renovera mera, Vi i villa Fina hem, PG39, Renovera mera, Vi i villa, Älska rot och rut
Nya leksaken!

Det är söndagskväll och ännu en helg är till ända. Igår var det jobblördag och idag har jag varit på PG39 och hjälpt till litegrann. Jag och lillfisen tog en promenad upp till Therese där jag lämnade av en sovande fis. Därefter gick jag till PG39 och hämtade bilen för att göra ett besök på Coop Bygg. På Coop inhandlades det en ny liten kompis som har fått jobba hårt idag.
 
Kvistlackat lite i blivande teverummet
 
Jag har slipat fönster och trappräcken samt kvistlackat medan T har spacklat, målat tak och slitit som ett djur. Dessutom fick vi fantastisk hjälp av mamma och Kjelle som har målat tak och fönster- tack! ♥ Igår fick T dessutom hjälp av bästa svärfar att riva uteplatsen medan svärmor passade lillfisen så jag kunde sälja skor. Även det stort tack! ♥
 
Hemma kom vi strax efter halv fem, då hade vi hämtat hem lillfisen som varit på rymmen med familjen Bäck. Då blev det till att fixa kvällens middag som blev köttfärslimpa med potatis. Nu kollar vi på Farmen och äter chips medan Rio sussar gott i sin säng.
Trevlig kväll!
Visa fler inlägg