Sjukstuga

Publicerat i:
Älskade unge! ♥
 
Fantastisk start på dagen igår med hotellfrulle tillsammans med finaste vännerna. Därefter åkte jag och Emma upp till stallet för att kika lite på banhoppningsträningen som var. Hejade på Jessie som gjorde en strålande runda med sin fina häst. Påväg hem stannade jag till på Ica och handlade, sen hem och knixa ihop en Key lime Pie inför eftermiddagens besök.
 
Fick världens frossa och klädde på mig dubbla lager kläder (hör inte till vanligheterna då jag oftast sover utan täcke nu med tanke på den extra litern blod som strömmar i kroppen). När mamma och hela familjen sedan kom blev det en välbehövlig bastu. Jag slutade att både frysa och hosta samt att jag kände mig lite piggare förutom att jag höll på att hosta upp lungorna. Däremot brakde jag ihop totalt när jag och T sen skulle gå och lägga oss. Hackade tänder så det ekade i sovrummet och spände omedvetet hela kroppen. Lyckades somna efter att ha skakat under täcket i en kvart och vaknade vid 3, då var täcke och lakan dyngsura istället- kanon! Fruktar influensa, kanon ett par veckor såhär innan BF- noooot!
 
Därför hemma och nedbäddad idag, det är ju trots allt sista dagen på februari (vabruari). Nu ska jag sova en stund till, drömmen vore ju att bädda ner mig i en av solstolarna i solen på baksidan men det är ett alldeles för stort projekt, har fönstret liiiite på glänt för att få in frisk luft samtidigt som jag inte tänker röra mig en meter mer än nödvändigt.
 
Kram!
 
Materiell lycka!
 
Har jag sagt att jag har världens bästa kille? Jag har nämligen fått en Storksak Caroline i tidig födelsedagspresent av honom. En begagnad som har vårdats med myyyycket kärlek så den ser typ oanvänd ut- jag är kär! Tack älskling! ♥
 
Dessutom har jag sålt mina khakisufletter beställt de dö-snygga gråa sufletterna till åsnan som lanseras i Svedala om en vecka. Tänk att man kan bli så kär i materiella ting! ;)
 
 

Bullbakartisdag!

Publicerat i:
Kladdkakemuffins och kanelbullar! ♥
 
Näej men i det här hushållet kör vi stenhårt på det här med Vabruar. Trots att det har varit lugna gatan hela helgen så sket det sig igårmorse och det var bara att ringa till både Fsk och chefen och tala om att vi vackert blev hemma. Längtar verkligen tills lönespecen kommer i mitten på mars- noooot!
 
Idag har jag ju iafl varit ledig så då har vi varit hemma av den anledningen. Fick ett infall och blev sjukt huslig, så medan fisen vilade middag drog jag igång och började baka bullar. När degen stod på jäsning slängde jag ihop en smet kladdkakemuffins och passade på att grädda dem i ugnen medan jag bakade ut bulldegen. Undrar om jag håller på att "boa in mig"?
 
Knatade ju in i v.33 idag (32+0) och fiiii faaaan vad jag känner mig trött och osmidig just nu. Måste ju ta sats för att kunna vända mig i sängen och så känner jag mig allmänt sliten. Fick dessutom sjukt ont i kroppen idag när jag och fisen skulle gå och möta T vid tåget samt att jag nog fick ett par sammandragningar (kanske inte ska gå så fort utan dra ner på tempot lite) i tennisbacken. Inte för att gnälla för jag mår ju sjuuukt bra i övrigt, precis som jag gjorde med Rio men jag förstår alla dessa blivande mammor som har sagt att de har varit less, jag börjar få den känslan litegrann.
 
Ledig imorgon också, undra vad vi ska hitta på då jag och fisen. Det är så frustrerande att inte kunna leka och lattja med honom precis så mkt som jag vill då jag som sagt inte är den allra smidigaste just nu, men nu har jag och T precis pratat ihop oss om vad jag och Rio ska göra imorgon.
 
Nu benen i högläge i soffan och fotboll på teve. Den där i magen bråkar och gör så att det är lite jobbigt att andas, snart läggdags. Ha en fin kväll!
Kram!
Visa fler inlägg