Fredagsmys!

Publicerat i:
T's fantastiska burgare slår aldrig fel!

Ikväll har vi haft Ludwig och Issa här på middag. T bjöd på sina klassiska burgare med smarriga tillbehör. Lillfisen höll låda och spelade Allan Ballan vid middagsbordet innan han kroknade och somnade gott efter en flaska välling.

Vi andra flyttade oss till soffan och kollade säsongspremiären av Let's Dance- alltså shit vad de är duktiga! Och Jonas Hallberg, vad han bjuder på sig själv! Hahahaha!
 
Imorgon blir det en heldag i huset, lillfisen ska hänga med sin mormor och jag ska försöka hjälpa grabbarna.
 
Trevlig helg!
 
Duktiga killar!

Imorse var jag som en klubbad säl. Jag som annars är fruktansvärt lättväckt hörde varken när T gick upp ur sängen, mixade en smoothie eller gjorde sig iordning. Däremot vaknade jag till när han kom in och sa hejdå. Detta fenomen kan ju ha och göra med att jag hade fruktansvärt svårt att somna igår, grannarna under hade tjejfest och av någon konstig anledning så hörde jag dem väldigt tydligt. Det slogs i dörrar, klampades med klackar och gjordes iordning. När jag sedan väl hade somnat så vaknade Rio och ville ha lite käk, därefter vaknade jag vid 04 när grannarna var hemma igen.
 
Vid lunch tog jag iafl med Fisen i vagnen och rullade upp till Fanna för lunchleverans till gubbarna som höll på för fullt, igår fick de upp gips på 3 tak och idag hade de gjort det sista taket samt börjat med väggarna. Ett rum var helt klart när vi kom upp- duktiga killar!
 
Jag och Rio tog en sväng till återbruket för att kasta lite plast, metall och lite sladd innan vi åkte förbi Emelie och lämnade lite kläder. Därefter åkte vi tillbaka till huset, lämnade bilen och kollade läget innan vi tog vagnen och promenerade hem.
 
Nu har jag bänkat ner mig i soffan för att kolla sprintfinalerna (tjejerna tog precis silver efter en sjukt jämn final- med undantag för Norge). Fisen ligger i sängen och förhoppningsvis kan han kanske sova en stund.
 
Fredagsmys eller fredagsfys på PG39!
 
Idag har jag väntat in ett samtal från Byggmax för leverans av 3,5 ton gips samt lite annat smått och gott. Vid 14 ringde telefonen och jag satte Rio i barnvagnen. Med raska steg tog vi sikte på PG39 för att möta upp lastbilen som hann före oss. När sedan Ludwig och T kom hem från sina jobb fick de dagens fyspass avklarat genom att bära in allt, duktiga killarna!
 
När vi var klara (jag och Rio hejade ju på) så åkte vi hem, väntade in Ludwig och tog med honom till The Lone Ranger där vi bjöd honom på middag. Lillfisen somnade i vagnen och sov middagen igenom- perfekt!
 
Nu är vi hemma och ska kolla på kvällens final av På Spåret, vi väntar bara in att Rio ska somna om igen, kommer nog gå sådär för just nu har han en riktigt hetsig diskussion med apan. ;)

Trevlig kväll!
Visa fler inlägg