Ray Ban kom fram nu!

Publicerat i:
Älsklingar!

Ni vet den där paniken som uppstår när ens favorit och enda solglasögon är spårlöst borta! Har letat igenom hela lägenheten och vänt uppochner på Rios skötväska i hopp om att finna dem men det vill sig icke. Nu står mitt hopp till bilen. Håll era tummar och tår att de finns där!
 
Kan man annars använda drulleförsäkring på att man tappat bort sina solglasögon?
 
 
Älsklingar!

Men vilka fina och fantastiska helger det är nu! I lördags åkte vi på studiebesök i Vilstena och T fick kasta lite fluga med lillfisen på magen. Vad det värmde i mammahjärtat när jag fick se de finaste killarna i världen mysa så. Jag hade kunnat sitta och titta på dem i flera timmar. Dessvärre var vi tvugna att åka hem efter bara ett par kast då det vankades fotboll på teven och iordninggörande av oss då vi skulle på middag med Gourmetklubben.
 
Som vanligt en jättetrevlig kväll där middagen alltid håller världsklass!
 
Igår åkte T upp till S1 och sköt lite bössa tillsammans med ett par kompisar så då passade jag och Rio på att åka till stallet och hjälpa till i sekretariatet ett par timmar. Härligt att vara på plats, jag ville inte riktigt åka hem utan hade kunnat stanna hela dagen om det inte vore för att vi skulle hem till mamma och fira fjortisHugo.
 
Kram!
 

Fredagsmys!

Publicerat i:
Höstpromenad!

Idag har T jobbat hemifrån så när jag och Rio hade vaknat ordentligt för dagen och ätit frukost så tog vi oss en redig promenad. Först gick vi förbi Länsförsäkringar och fixade lite innan vi knatade vidare runt i stan. Vi var nog ute i nästan två timmar om man räknar våra små stopp på Åhléns och Hjärta&Smärta.
 
Hemma igen blev det lunch för oss båda och när T sedan hade jobbat klart för dagen så åkte vi till Ica Maxi för veckans storhandling, blev dessutom ett besök på bolaget.
 
Igår var jag ju en sväng i Uppsala för att shoppa lite på Gränby Centrum samt köpa födelsedagspresent till Tillan som fyller år nästa vecka så det blev även ett besök på Bolands Fisk&Skaldjur där jag inhandlade Torskrygg och Rödingfilé.
 
Mums!

T tillagade Rödingen idag som var fantastisk god (som vanligt). Den blev ugnstekt och serverad med creme på Västerbottenost samt stekta champinjoner och broccoli och puré på mandelpotatis- fy fan vad gott det var! Lyxade dessutom till det med ett glas vitt till.
 
Nu kollar vi på Idol och medan det är paus passar jag på att skriva det här inlägget samtidigt som jag hör hur mina killar snackar med varandra i badrummet, det är blöjbyte och pyamaspåsättning som gäller innan kvällsmackan ska intas.
 
Ha en fin helg!
Kram!
Visa fler inlägg